HPK 2018 voorronde 2

HPK 2018 Voorronde 2

24 juni 2018 HPK winnaar: Armand Middeldorp wint 2de voorronde Haags Poker Kampioenschap !!

J.L. Zondag werd voor de tweede keer een voorronde gespeeld in het Haagse Cultuur- en Denksportcentrum.

Vanwege grote concurrentie van o.a. Parkpop, Volvo Ocean Race en ook het mooie weer waren er minder spelers dan verwacht en werd er gestart met twee tafels.

Ondanks dat kleine aantal HPK deelnemers werd er toch serieus gepokerd en door de rustige struktuur bleef het spannend tot de eerste pauze waarna de finaletafel werd samengeteld met 7 spelers:

Gaby Roerbag (als enige dame in het gezelschap), Andre Holzapffel, Danny Heijstek, Menno Immers, Dylan Heijstek, Armand Middeldorp en Sander van Maanen waren de finalisten dit keer.

De beste twee van deze spelers plaatsen zich voor de finale op 19 Januari 2019 tesamen met de andere finalisten van de andere voorrondes.

Het werd een spannende strijd. Gelijk al van het begin bouwde Armand zijn stack geduldig op tot grote hoogte. Als eerste moest Sander helaas afhaken gevolgd door Danny, Gaby en Menno.

Drie spelers zaten nog aan tafel met als shortstack Dylan Heijstek.

Hij was niet opgewassen tegen de twee topstacks van Andre en Armand die min of meer gelijk opgingen. Na een korte pauze moest Dylan helaas zijn meerdere erkennen in Andre.

Samen met Armand en Andre werd het een korte en snelle headsup.

Na een zeer korte strijd won Armand de All-In en werd daarmee de winnaar en chipleader. Hij nam de trophee mee naar huis. Samen met Andre heeft hij zich geplaatst voor de finale.

Alle spelers bedankt, de organisatie bedankt en vooral ook dank aan de gastheer van het kampioenschap Cultuur- en Denksportcentrum Den Haag.

De volgende voorronde wordt gehouden op 2 september ook weer op zondag van 13 tot 18 uur.